IMG-418fdc6662be074e9728d5d6ccc76281-V (1).png

СЕ ВРАЌАМЕ 

НАСКОРО!

 

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ НА УСЛУГИТЕ НА POSTBOX

ЗАРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ ОБЕМ НА РАБОТА ГЛАВНАТА ЦЕНТРАЛА И МАГАЦИН НА POSTBOX ЌЕ БИДАТ ПРЕСЕЛЕНИ НА НОВА ЛОКАЦИЈА.

НАШИТЕ УСЛУГИ ЌЕ БИДАТ ПОВТОРНО ДОСТАПНИ ОД 15 НОЕМВРИ 2022!