bartesian-logo-vector.png

BARTESIAN Premium Pro Коктел Машина

ff9d6f97-0a4a-44f7-97c6-8c5106f3a9e7.__CR1083,0,1844,2459_PT0_SX300_V1___.jpg

Bartesian е интелигентен систем за подготвување на коктели/пијалоци кој ви овозможува да имате домашен коктел со едно притискање на копче. Секоја BARTESIAN коктел капсула е исполнета со свежи состојки потребни за да се направи висококвалитетен коктел, кои потоа автоматски се мешаат со вашиот избор на алкохол. Повеќе не ви требаат сите поединечни состојки, знаење, време и неред за да направите свои премиум пијалоци.

  • Професионални коктели за неколку секунди

  • Автоматско плакнење го одржува најдобриот вкус на пијалоците

  • Баркод читач кој обезбедува совршен коктел секој пат

  • Вистински, свежи состојки

  • Премиум стаклени шишиња

2bcd1b79-e3b4-4374-9707-7380baa4cd38.__CR0,0,3600,3600_PT0_SX300_V1___.jpg

SMART коктели
Создадете фантастични коктели во удобноста на домот - нема потреба да мерите или точите алкохол. Само вметнете капсула за коктел во вашата BARTESIAN машина за коктели, изберете ја саканата јачина и притиснете микс. Системот го црпи вашиот алкохол по избор од соодветниот резервоар и го меша вашиот коктел за неколку секунди.

Разновидност без сложеност
BARTESIA ги нуди сите придобивки од целосно опремен бар, без губење време и трошок за складирање на разни сокови, горчици, сирупи и други состојки. Сè што треба да се грижите е да ги имате при рака омиленото виски, вотка, рум, џин или текила.

4fb8edaf-c319-463b-bffb-162374df16a5.__CR0,0,3600,3600_PT0_SX300_V1___.jpg
5ca8c976-d787-4bab-b103-123eea91ad28.__CR0,0,3600,3600_PT0_SX300_V1___.jpg

Пијалоци одобрени од професионален бармен/миксолог 
BARTESIAN коктел капсулите се создадени од мајстори миксолози и ги вклучуваат состојките за омилени  коктели како margaritas, whiskey sours, old fashioneds и многу повеќе.

3a3d3ac8-e65d-4ca0-950f-1b57bc146039.__CR0,0,3600,3600_PT0_SX300_V1___.jpg
1c14496c-fb31-4134-b49e-b3dbf910cd56.__CR0,0,3600,3600_PT0_SX300_V1___.jpg
972eaac6-86ac-4c69-9e97-31a3d2fdda06.__CR0,0,3600,3600_PT0_SX300_V1___.jpg

Капсули исполнети со свежина
Капсулите за коктели содржат вистински концентрати на сокови, горчливи и екстракти и се датирани заради свежина. Коктел капсули и алкохол се продаваат одделно.

Лесно чистење
Автоматскиот циклус за чистење што работи по креирањето на секој коктел, циклусот на рачно чистење и деловите што се безбедни во машина за миење садови ја олеснуваат грижата за машината и гарантираат дека секој пијалок има најдобар вкус.

Премиум стаклени шишиња
Вклучени се пет премиум стаклени шишиња за чување на виски, текила, вотка, рум и џин по ваш избор.