Textile Folds

КАКО ДА НАРАЧАМ?

АДРЕСА ЗА ИСПОРАКА
mail-box (1).png

Регистрирајте се тука и веднаш ќе добиете адреса  која ќе ја користите за онлајн нарачки од Amazon.de или било која друга веб продавница во Европа. Вашата адреса ја внесувате во полето за адреса за испорака при checkout кога купувате од било која веб страна во Европа. 

responsive.png

Креирајте свој кориснички профил на Amazon.de и веднаш можете да почнете да купувате онлајн од Amazon.de 

POSTBOX адресата за испорака можете да ја користите како адреса за испорака и од друга веб продавница од Европа од која сакате да купувате онлајн. Можете да купувате и во многу други од најдобрите веб продавници во Европа.

invoice (1).png

Штом добиете потврда за успешното плаќање од Amazon.de или било која веб продавница од која купувате испратете ја фактурата која сте ја добиле како потврда на плаќањето  тука.

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОТВРДА
ЗАШТЕДЕТЕ ЗА ИСПОРАКА
received (1).png

Нашите експерти ќе подготват сите документи за извоз и увоз во Македонија. Вашите пратки се безбедно и бесплатно  складирани во  магацин. Доколку сте член на POSTBOX клубот можете да нарачувате повеќе нарачки и да заштедите при испораката.

ИСПОРАКА ДО ДОМА
received.png

Брза испорака до вашата домашна адреса. Во период од 5-10 работни дена од приемот на пратките во нашиот склад во Германија, ќе ги испорачаме вашите онлајн нарачки до вашата домашна адреса. Курирската услуга за достава во Македонија се наплатува посебно. Доколку не сакате курирска услуга вашите пратки може да ги подигнете од складот на POSTBOX во Скопје.