ЦЕНОВНИК ЗА УСЛУГИТЕ 

Се однесува само на услугата за транспорт на стоките предмет на онлајн купување од странски веб продавници, каде што користите parcel forwarding адреса како адреса за испорака за различни онлајн продавници. Цените се однесуваат за пратки купени онлајн од било која веб продавница во ЕУ испорачани на POSTBOX адресата во Германија.

Цените за услугите Се однесуваат на услугата за транспорт на стоките од онлајн купување од странски веб продавници, каде што ја користите адреса како адреса за испорака за различни онлајн продавници од Европа.

За лесни, но обемни предмети, наплатата е по волумен според следната формула:

должина (во см) * ширина (во см) * висина (во см) / 6000

Секој започнат килограм се наплаќа (1,1 kg = 2 kg)

Производите во нашите складови доаѓаат на големо. За да се задржи квалитетот на нарачаните производи тие се препакуваат од страна на нашите вработени за што се наплаќа такса за пакување.
Надоместокот варира во зависност од бројот на пратки што сте ги нарачале.

За нарачки кои пристигнуваат кај нас без фактура за верификација или со погрешна и неточна фактура, не сме одговорни за целосната достапност на услугата  и таквите пратки не можеме да ги испорачаме.

Увозни давачки и трошоци за складирање

При реализирањето на испораката имајте во предвид дека при влез во Македонија на сите пратки се применуваат царинските одредби за царинска постапка за т.н. мали пратки за физички лица. Повеќе за овие одредби прочитајте тука. Трошоците за уплата на царина и ДДВ за пратките не се вклучени во цената која ја плаќате за испорака на пратките

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Копирајте го линкот на производот од било која веб продавница и побарајте понуда пополнувајќи ја формата подолу. Ќе добиете понуда за интегрирана услуга за испорака на производот до вашата домашна адреса.

Ви благодариме!