РЕГИСТРАЦИЈА НА ЧЛЕНСТВО 

shutterstock_427195486.jpg
Ви благодариме!

Пополнете ја формата за регистрација и веднаш можете да добивате понуди за секој производ кој сакате да го купите од AMAZON.DE или било која друга веб продавница во Европа или САД

Веднаш почнете да купувате онлајн преку поднесување на барање за понуда за производите кои ги сакате. (побарај понуда).

Доколку понудата која ќе ви ја испратиме на емаил е прифатлива, уплатете ја сумата за нарачка и вашите производи ќе бидат испорачани до вашата домашна адреса во рок од 10-15 работни дена од денот на нарачката. 

КОНТАКТ ДЕТАЛИ

АДРЕСА

Кеј 13-ти Ноември ГТЦ приземје ан.4 лок.397

ТЕЛЕФОН

+38923100712

email

  • Facebook