Running Couple

ПОПУЛАРНИ ВЕБ ПРОДАВНИЦИ ЗА ОПРЕМА ЗА ТРЧАЊЕ

POSTBOX ви овозможува да купувате од најдобрите веб продавници за опрема за трчање од Европа. Бидете во теко со светските трендови во рекреативното и професионалното трчање. Во прилог се неколку од најдобрите веб продавници во Европа од кои можете да купувате веднаш како член на POSTBOX, користејќи ја нашата адреса за испорака во Германија.

ezgif.com-gif-maker (21).png

Најголемите попусти и производи по фабрички цени можете да најдете на една од најголемите онлајн продавници за опрема за трчање во Европа.

5a1ed72c4ac6b00ff574e2e6.png

ASICS е јапонска мултинационална корпорација која произведува спортска опрема наменета за широк спектар на спортови. Името е акроним за латинската фраза anima sana in corpore sano што се преведува како „Во здраво тело здрав разум“. Во последниве години нивните патики за трчање често се рангирани меѓу обувките со врвни перформанси на пазарот.